En cykel klar för vintern.

Tänkte att det var dags att göra minst en cykel redo för utomhus vintercykling. Vem vet, jag kanske får tillbaka min träningslust denna vecka.  När jag ändå höll på så passade jag på att montera en högre spacer, tanken är att ta bort lite vikt från framhjulet. Återstår att se om det är rätt beslut. Oavsett så är en cykel klar för vinterpendling. Utöver en spacer så monterade jag dubbla lysen fram och bak och fulldubbade däck. Sedan verkar det som om gaffeln har för högt tryck i sig just nu, och lockouten är omonterad, men det är detaljer.

När jag ändå var i garaget så började jag med monteringen av en slaskpendlare.  Min gamla  Wheeler 4880 skall få tjänstgöra i regn och rusk nu när jag har ställt undan min packcykel. Packcykeln är lite för tung och svårhanterlig i spårig snö. så den får helt enkelt vila i vinter.

Det enda som var klart innan jag började bygga ihop slaskcykeln var att den skall ha vinterdäck och SKÄRMAR och en rejäl egolapp. Jag vet att en del fnyser åt skärmar, men säga vad man vill de fungerar. Byggbilder kommer

image.jpg
 Dubble baklysen, viktigt att synas.

Dubble baklysen, viktigt att synas.