En tur i skogen.

Eftersom det fortfarande är lite snö i skogen så tänkte jag att jag lika gärna kan köra en tur där som att nöta efter bilvägar. Det är klart mycket trevligare att köra efter krokiga stigar än det är att köra efter spåriga is/grusvägar.
Bästa med att köra i skogen är att man slipper allt vad fartvind heter. Särskilt om man cyklar i mitt tempo. Nu var jag inte direkt ute efter fart, utan mer bara en nöjestripp.

Som det känns nu så är det mest nöjescykling det kommer att handla om i vinter. Så länga jag kan göra det och hålla i styrketräningen och simningen så är jag nöjd.

Det kommer nog inte att bli några PB på Rekordmilen nästa sommar, men det kan jag leva med.

 I skogarna runt Roknäs

I skogarna runt Roknäs

 Det gäller att komma ihåg vart stigarna går.

Det gäller att komma ihåg vart stigarna går.

Tur man har jag kört dessa stigar ett antal gånger så att jag vet vilken stig som leder vart. Fast lite extra spännande är det allt att köra i mörker och där det fläckvis är snorhalt och fläckvis är det snö som täcker både stock och sten.
Den här gången gick det bra.

Min nya hjälm satt perfekt och mitt hjälmskygg satt som en smäck på hjälmen så jag slipper tejpa hjälmen i vinter.

DSCN2096.JPG