Frusen kortare långtur

Söndag morgon. Hade en plan att köra lite kortare distanspass. Det var länge sedan så jag körde lite distans. Så bäst att börja lite försiktigt.
Vädret var så bra det kan bli nu under vintern -6 grader och ganska vindstilla. Tyvärr har vi ännu inte fått nå snö att tala om. Eftersom dagarna är så pass korta nu i december så tyckte jag det var bäst att starta med solen. Inte för att man ser så mycket av den.

 Startade med solen, i vad som INTE kan räknas som typiskt  vinterlandskap.

Startade med solen, i vad som INTE kan räknas som typiskt  vinterlandskap.

Sakta och kallt sammanfattar dagens cykeltur.  Gjorde även lite missar vad gällde min klädsel vilket gjorde att hela turen blev onödigt kylig och den långa backen ner från stockbäcken blev en rejält otrevlig upplevelse.
 Återstår att se när nästa tur blir.

DSCN2120.JPG