Knän som inte vill fungera.

Igår så försökte jag köra ett nytt distanspass. Tänkte jag skulle köra sörvägen upp och via lillpite tillbaka för att stämma av valet av klädsel. Tänkte det var säkrast efter förra turens blunder.

Efter första varvet så bytta jag skor och handskar för att kunna köra ett längre pass. Sagt och gjort. Åter ut på vägen.
Varv två tänkte jag skull ta mig upp till älvsbyn för att ta vägen över sikfors hem.

Mitt vänstra knä var inte med på min plan utan började göra ont redan innan jag hade hunnit ut från lillpite. Trist, men inte helt oväntat. Det är inte första gången som mina knän vill något annat än vad min hjärna vill. Så det vara bara att styra av hemåt.

Totalen för dagen blev ca 4,5 mil. Vilket är klart mindre än vad jag hade tänkt men samtidigt bättre än inget. Jag tar resten en annan dag.