Lättad cykel

Blev en vilodag igår söndag. Det enda cykelrelaterade som hände den dagen var att jag bytte däck på grabbens cube. Jag visste att standarddäcken var tunga och hade dåligt grepp. Så nya däck beställdes när jag beställde energidryck inför sommaren åt mig själv. Jag hoppades att de nya däcken (Schwalbe Mow Joe) skulle vara lite lättare än de som var monterade från fabriken.

Det visade sig att cykeln blev 600gr lättare, vilket är mycket när cyklisten väger 20 kg.

 Nya schwalbe Mow Joe monterade =  Cykeln blev 0,6 kilo lättare

Nya schwalbe Mow Joe monterade =  Cykeln blev 0,6 kilo lättare

 

Summering av föregående veckas träning:

Total träningstid, 12:05.  TSS:605
Cykeltid: 10.05 Tre dagar pendling, två tröskelpass och ett långpass på cykel.

Styrketräning:  2 tim.

Denna vecka står det långpass och test på schemat, bävar för testet.