Träningar och möten.

Vackert väder på måndag morgon gjorde pendlingen enkel och medförde att jag kände mig rejält laddad när jag landade på kontoret. Tänk vad en torr väg och -5 grader, lite vackert dis över landskapet kan göra för ens humör. Denna känsla sjönk tyvärr allteftersom dagen gick. För dagen kom mest att handla om möten, vilket medförde att jag inte hann med med så mycket av mina vanliga arbetsuppgifter.

 Disigt Roknäs.

Disigt Roknäs.

Turligt nog så var min kollega laddad och ville köra ett gympass. Normalt brukar jag undvika att köra styrketräningspass när jag cykelpendlar. Jag brukar bli för trött och då kan jag bli grinig när jag kommer hem till familjen. Fast just idag passade det. Jag visste att under eftermiddagen skulle det bli fler möten. Så under lunchen så lyckes vi klämma in ett kort men intensivt bröst/tricepspass. Riktigt skön känsla att få ut lite energi när jag vet att långa möten väntar.

Hoppas att resten av veckan innehåller mindre möten så att jag mer hinner med mitt vanliga arbete.