Sjuk.

Grabben var sjuk i helgen och jag trodde i min enfald att jag skulle klara mig från att åka dit, men icka sa nicke. Vaknade idag med ont i halsen och feber. Bara digga läget och vara hemma idag. Blev inget av konditionstestet jag hade tänkt köra ikväll.

Summering av föregående veckas träning:
Total träningstid, 10.09tim  TSS:416
Cykeltid: 7,09tim Fyra dagars pendling och en vända till affären. Två av pendlingsturerna kördes som tröskelpass. Det var tänkt att köra ett test i helgen men det får vänta tills jag blir frisk, även ett 2 timmars zon 2 pass fick stryka på foten.

Utöver pendlingen blev det 3 timmar styrketräning. 

 

Eftersom det inte blir någon mer träning under mars så kan jag passa på och summera den gånga månaden Total träningstid: 45,5 tim. Cykling: 39,5 tim och 88.2km varav 61,7 mil skedde utomhus. Styrketräning 6tim. Blev lite mindre träning än jag hade hoppats på men det får duga.

Ska bli intressant och se om det blir mer eller mindre träning under april.

För nu börjar så smått uppladdningen inför sommaren.