Cykelträning i vårsolen.

Idag var en av de bästa dagarna på länge, så för att nyttja denna dag så åkte barnens cyklar fram. De fixade en massa olika övningar bla, balansträning, långsam cykling, serpentinbana, trackstand osv.  Först efter ett par timmar var de belåtna.  

DSCN0844[1].JPG

Själv så passade jag på att ta en tur till affären med min packcykel. Känns lite annorlunda att kunna handla fyra påsar med mat och slippa ha en tung ryggsäck på ryggen eller ha påsarna hängande från styret. Vilket alltid sker med livet som insats.

Att det går tungt när man ska hem med all vikt i den svaga uppförsbacken är ingen direkt överraskning. Xtracyclen med väskor väger kanske 12-15kilo lägg till 15-20kilo mat, så blir det en del att rulla fram. Särskilt när jag de två senaste dagarna har kört två hårda intervallpass.

Det är bra träning och nyttigt att träning sig att cykla med vikt för snart så kommer de dynorna jag har beställt och då ska jag prova att hämta barnen från dagis och skola.

Då snackar vi en lastvikt på ca 45 kilo plus deras väskor.  Blir bra benstyrkepass det. om jag klarar det vill säga.