Vo2 intervaller uppför stockbäcksbacken.

Efter att ha landat hemma efter ett par daga i tjapps, så var det dags att börja göra lite nytta i hemmet. Visste inte riktigt vad jag skulle börja med, så det fick bli lite blandat bla snabbavspolning av bilen, rensning av stuprören framplockning av barnens sommarleksaker och lite matlagning.

Tänkte länge att jag skulle försöka nyttja det fina vädret till att cykla, men när man är husägare är det lite svårt att få tiden att räcka till. Nästa vecka lär all ledig tid gå till arbete på tomten. En av baksidorna med att ha en tomt på ca 5000kvm och massor med träd. Jag älskar vår tomt på all tid utom på våren.

Lagom när det var dags för barnen att lägga sig kände jag att det var läge att passa på och köra dagens pass vilket skulle vara ett Vo2 intervaller 4*4min. Som tur är har vi en bra backe bara 500m från där jag bor. Backen har lite ojämn stigning, men det tar mig ganska precis 4 min att köra hela backen. så det är bara att rulla runt där ett antal gånger. 

Tycker att jag tappar för mycket på intervallerna. Har en förhoppning att nå 300W innan sommaren är över.

1: 290W snitteffekt // snittpuls 151/160 max
2: 269W snitteffekt // snittpuls 152/162 max
3: 274W snitteffekt // snittpuls 151/163 max
4: 273W snitteffekt // snittpuls 150/162 max

Har en förhoppning att nå 300W innan sommaren är över.