Testrunda inför RM.

Nu har uppladdningen börjat inför RekordMilen(RM). Min ambition är satt lågt. Hoppet är att jag ska kunna slå tidigare bästa tider, och helst att komma över 40KM/H.
Att slå min tidigare bästa tid tror jag nog kan gå, känns då så i benen. Däremot att komma över 40km/h... tveksamt. Men vi får väl se...

Idag skulle jag köra ett testvarv i min närhet för att få en referens på min effekt, eller brist på effekt.
Allt annat än en perfekt uppladdning blev det idag. Först fyra mil pendling till jobbet, sedan blev det att jag och min kollega körde ett pass styrketräning på lunchen, rygg och just det lite marklyft, vilket så här i efteråt inte kanske är det bästa med tanke på att det innefattar träning av benen.  Blev även en kortare sväng på ca 7 km för att hämta dottern som var hos en kompis.

Så först vid halv nio med kom jag iväg. Lagom 5 min in på min uppvärmning så började det att regna. Riktigt typiskt. Så jag bestämde mig för att  köra med en kort uppvärmning för att slippa hämta mer kläder.

Jag körde inte testet med alla tempoutrustning. Ingen tempodräkt eller skoskydd. Inte heller några tempohjul. Målsättning för dagen var att se vilken effekt jag orkade med inte vilken fart jag kunde hålla.

Nära ett personbästa på 10km i effekt. Jag har som bäst haft 246W på 10 km, och jag vet att hade 243W vid 10km.

Om någon är sugen så finns även detta segment på Strava: Infjärdens TT-testbana