Vilodag stog det i planeringen...

Det som från början var tänkt som en vilodag, blev istället en massa taxicyklande med barnen.

Först skjutsade jag dottern till Sjulnässkolan där de har slöjd på osndagar. Sedan hem och dricka lite kaffe innan det var dags för nästa tur. Nu var det sonen som skulle skjutsas till Svensbyskolan för sista inskolningsdagen inför sexårsstarten till hösten. Passade på att handla när jag passerade Ica på vägen hem. Hann precis landa hemma och packa matvarorna innan det var dags att fara igen. Nu skull jag hämta sonen på skolan och skjutsa han till hans nuvarande dagis i roknäs.  Fast efter denna tur så blev det lugnt ett par timmar och jag hann med en del arbete.
Halv fyra var det så dags för dagens sista transport. Först hämta dottern på skolan och sedan sonen på dagis. Nu med bägge barnen på cykeln, vilket innebär en extravikt på ca 50kg så bar det av hemåt.

Väl hemma så inser jag att jag på denna vilodag cyklat 47km, och det på min packcykel med last. 
En helt ok vilodag.