Veckosammanfattning V21

Otroligt vad det blir att cykla nu när jag kan göra fler sysslor som att skjutsa barnen och handla.

Den gångna veckan blev det 14 timmar i sadeln och tre timmar styrketräning. Blev mest pendling och taxikörande av barnen. Vad gäller riktiga träningspass så kan det summeras med två testrundor inför RM, där den första gick bäst.
Vid test nummer två skulle jag hålla 5W högre effekt än vid test nummer 1, när jag inte orkade längre skulle jag slå av, det blev just under 7km innan effekten föll under den uppsatta nivån. Hoppas på bättre utfall vid test nummer tre som skall köras ikväll eller imorgon.
 

Även tre timmar styrketräning lyckades jag klämma in, men denna vecka och nästa blir det inga benpass inför de stundande tempokörningarna.

Riktig sommarvärme för första gången, noterade 30,1 grader när jag körde en av alla mina vändor med packcykeln. Eftersom jag inte kan ha hörlurar när jag kör med barnen så har jag på allvar tänkt skaffa ett par högtalare till packcykeln, så jag och barnen kan lyssna på musik vid våra resor.

DSCN1223.JPG

Var även och hämtade en MTB-cykel och två hjul hos Kurt med min packcykel. Vilket gick över förväntan. Jag börjar mer  och mer utforska gränserna för vad jag kan använda cykeln till. Känns väldigt bra att inte vara helt beroende av bil för alla kortare/mindre transporter.

Under det enda längre passet denna vecka passade jag på att fara och kolla hur vägen såg ut inför RM. På vägen upp mot Kälen så stod denna skylt vilket inte kändes positivt, men som tur var så är det bara på sidan av vägen det är lite skada så inga problem med cykel. Missade att ta ett foto av själva skadan. Måste bli bättre på dokumentation.

Det stora smolket i bägaren den gånga veckan, var att bilen som vi hade på parkeringen vid fruns arbetsplats har fått en rejäl parkeringsskada. Troligen någon som har besökt loppis i lördags. Ingen har gett sig till känna tyvärr, så det kostar oss mellan 4000-6000 att fixa beroende på hur omfattande skadande faktiskt är.

Troligen blir det mer cykling denna vecka, och förhoppningsvis inga olyckor.