Fredagsmys

Efter att ha haft en svacka vad gäller cykling så har jag nu börjat att bygga upp konditionsbasen så sakteliga. 
Så när resten av familjen laddade för fredagsmys, så körde jag en egen variant.

Packade ryggsäcken med det jag trodde jag skulle kunna behöva, dvs lite energi och extrakläder. Vid starten vad det +15 grader och knappt ett moln på himlen, som bonus var att jag hade medvind. Funderade ett tag på vart jag skulle fara, men bestämde mig för att cykla kolersvängen.

 Vackra vyer på väg till lillpite.

Vackra vyer på väg till lillpite.

 Sol i ansiktet och vind i ryggen, kan det bli mycket bättre.

Sol i ansiktet och vind i ryggen, kan det bli mycket bättre.

 Låånga skuggor följde mig på vägen till långträsk.

Låånga skuggor följde mig på vägen till långträsk.

 Kändes mer som att köra en vibraplatta/bilmaskin än att sitta på en cykel.

Kändes mer som att köra en vibraplatta/bilmaskin än att sitta på en cykel.

Tyvärr så var det åtskilliga vägarbeten, med ganska långa gruspartier. 
Värst var nog den 1,5 mil långa sträckan där de kört med en asfalt-tugg och räfflat upp vägbanan. Vibrationerna tvingade mig att stanna ett par gånger för att få tillbaka blodet i händer & fötter. Vägen kommer nog att bli fin när den är klar, men till dess så kommer jag att välja andra vägar för mina långturer.

Tur att jag hade packat ner extrakläder, för temperaturen från starten föll ganska snabbt och sista 3 milen låg den stadigt runt 4 grader.

Svensk sommar i ett nötskal.