Pendling och klubbcykling

Precis som jag trodde, när det nu var dags att börja om att pendla till jobbet, då kom även lusten att träna tillbaka.

 Har pendlat till jobbet i sämre väder.

Har pendlat till jobbet i sämre väder.

Än är det inte tal om att köra några riktigt hårda intervallpass, det är det allt för varmt för. jag hade redan tidigare bestämt mig för cykla ett lite längre pass under denna vecka. Så efter lite velande så blev det att köra klubbcykling. ganska få deltagare, men det blev ett hyfsat högt tempo i det varma vädret. Så nu har mina timmar i sadeln ökat markant jämfört med tre senaste veckorna. Tänk om min kondition hade ökat i samma takt, men det är riktigt önsketänkande.

 På väg till klubbcyklingen.

På väg till klubbcyklingen.

Nästa vecka blir det att börja om med styrketräningen på allvar. Det ska bli intressant att se hur mycket styrka jag har tappat under sommaren. För vikt har jag inte tappat, tvärtom. Jag  ställde mig på vågen igår och den visade för mycket. Men jag tror att en vecka eller två till med pendling så är jag och vågen överens.