Stigfinnande i närområdet.

Försöker att hitta bra stigar som jag och barnen kan köra på när de vill ut i skogen med sina cyklar, men hittills har alla stigar varit på tok för svåra för barnen(även för mig i vissa fall).
Men trägen vinner heter det visst,  så idag gav jag mig iväg igen ut i skogen.
Hittade en del fina stiga, vissa var böljande och följde naturen. Men när jag kom ut på det upprivna kalhygget kände jag att det var dags att hitta en annan väg. För markberedna kalhyggen är inte trevliga att se.
Efter att ha snurrat runt på ett tag så var jag på väg ner mot lillpite. Väl nere vid åkrarna så kom jag fram till en gammal björk, och ett gammalt hus. Undrar hur länge detta har stått övergivet? Från huset blev det en kort sväng in på lillpite elljusspår, innan det var dags för grusvägen hem.
NU är jag upp i drygt 6km fin stig, saknas ca 2 km för att kunna knyta ihop det hela till en riktigt fin slinga. Så jag hoppas att jag hittar fler bra stigar vid nästa tillfälle ute i skogen.