Ont i knät

Trist nog så spökar mitt knä fortfarande vid cykling när jag försöker ta i. Turligt nog så påverkar det inte min pendling, eftersom jag då bara glider fram utan att höja pulsen nämnvärt.

Alla försök till att bättra min tid på Rekordmilen har gått om inte. Jag kan inte skylla allt på mitt knä. Även min motivation har legat lågt ett tag nu. Prioriteringarna har legat på annat håll nu ett tag, rumsbygge/tapetsering/listning och allt annat som kommer till när ett rum skall göras i ordning.
Att prioritera annat är väl sunt i sig, för träning är till för att man ska må bra och inte vara upplevas som ett tvång. Jag är glad att styrketräningen har kommit igång på allvar, att träningsvärken skulle komma var självklart efter ett 6 veckors långt sommaruppehåll, men jag hade hoppats att det inte skulle ta så ont som det gör. Det går över. Målsättningen är ju klar sedan tidigare, ska bli intressant att se om jag lyckas att ni dessa mål innan nästa sommar.

I väntan på att knät ska ge sig, så kommer jag att göra i ordning min "paincave" inför hösten/vinterns träningspass.