Ryggsmärtor.

Hade planerat ett långpass idag. Tanken var att rulla hemifrån vid 08 och cykla ca 4 timmar. Men tji fick jag. Redan när jag skulle till att klä på mig cykelkläderna så kände jag att något var fel. Vissa böjningar fick det att skjuta blixtar av smärta i min rygg.

Provade ändå att sätta mig på cykeln i garaget och insåg snabbt att cykla var helt uteslutet. 

Vill inte riskera att det jag tror är en låsning i ländryggen skall utvecklas till ett ryggskott som jag hade förra sommaren. Då tappade jag nästan all gryndfysik och det tog hela hösten att komma igen.

Så istället för cykling blev det en pysslig dag hemma med familjen, och på måndag blir det att ringa naprapaten för att försöka få ordning på ryggen i tid.

Så nu den närmaste tiden lär det bara bli lite pendlingscykling och lite cykelunderhåll.