Åter på trainern.

För första gången på ett bra tag så kändes det helt rätt att åter ladda i en film (nya robocop) och hoppa upp på min trainer och köra ett baspass. Känns som att jag har försummat min träningsbas under den senare delen av sommaren. Problem med knä/rygg samt låg motivation har lett till att min cykling har legat på ett minimum.
Jag vet att det är liten ide att köra stenhårda intervaller om jag saknar träningsbasen, blir bara sliten.
Så idag blev det 1 tim 45 min i zon 1.
Filmen var även den bättre än väntat, vilket underlättar vid denna typ av pass.

Det kan som det verkar just nu bli en bra träningshöst. Att jag kommer att köra styrketräningspass med min kollega är klart, vi siktar på två till tre pass/vecka. Målsättningen för styrketräningen har jag redan specificerat. Jag kommer även att lägga upp en sida där jag lägger upp mina resultat
Utöver det så har jag även fått en plats på tekniksim. Tekniksimmen  ger inte riktigt den konditionstränings som kan behövas för att simma triathlon, men eftersom jag inte längre har det som primärt mål så  simteknik mer nyttigt för mig än rena konditionspass.
Målet för simningen i år är att lära mig flipvändningar.

Cykelträningen är det som jag ännu inte har beslutat än, varken mål eller upplägg. Men det kommer.