Vägval som gick åt skogen.

Även om man kör med en CX och har planerat allt ganska väl så är det lätt att hamna tokigt. Räcker att tappa fokus ett litet tag och glömma bort att titta på kartan så vips så är man på fel väg, på väg åt fel håll.

Detta var precis det som hände mig idag, jag svängde av från norrbodavägen in på torrtjärnsvägen. Efter ett par hundra meter så valde jag fel väg. MItt vägval visade sig bara vara en väg ut på ett hygge. Eftersom jag hade lite ont om tid så tyckte jag det var bäst att avbryta skogsturen och ta asfalten hem.

Däremot vägen från åträsk till norrbodavägen gav mersmak. Bra backträning upp till toppen och roli utförskörning och kör man åt andra hållet så lutar det ännu brantare. Den här vägen ska jag köra fler gånger i sommar.  

Nästa gång ska jag ha bättre koll på kartan.