Kvällstur

Hade lite svårt att komma till ro måndag kväll. Eftersom vädret var fint så kändes det passande med en liten tur på min CX.

Jag har hittat en runda som känns som gjord för CX. Via lillpite och råbäcken upp till  yttersta. Halva den sträckan är fin grusväg. Sedan upp till åträsk.
Intressant nog så gav denna tur tre KOM på Strava, fast vad annat hade jag räknat med när det är jag som har satt upp segmenten. Troligen kommer jag att få behålla dessa KOM max en vecka tills någon av de snabbare i klubben tar och visar mig hur snabbt det går att cykla dessa backar. Bra backar för den som vill ha omväxling från kalamarksrundan.

Ganska trevlig banprofil.

På väg hemåt. kl är 23.20 Vindstilla, +3grader och knappt ett moln på himlen och månen som visar vägen. Kan det bli bättre.

Jag har märkt att vädret ofta är bättre på kvällarna än på dagarna i alla fall för cykling(mindre vind).  Förvisso är det kallare på kvällarna, men det är ju inte så att vi norrlänningar saknar kläder för kallare väder.
Ljuset väger upp kylan.

Jag kommer definitivt att ta fler kvällsturer den här sommaren.